Drinkwateranalyse

Onze drinkwateranalyses worden uitgevoerd en geanalyseerd door een geaccrediteerd laboratorium.


Uitsluitend met behulp van een drinkwateranalyse kunt u aantonen of uw drinkwater geen risicovolle hoeveelheden legionella bevat. Ons Sterlab geaccrediteerde laboratorium voert de drinkwateranalyse uit en neemt tevens op locatie de monsters. Dit betekent dat u altijd verzekert bent van een kwalitatief goede drinkwateranalyse. 


De drinkwateranalyse gebeurt door middel van de kweekmethode, dit duurt circa vijf dagen. Na deze vijf dagen weten we de hoeveelheid kolonie vormende eenheden legionella. Overschrijdt dit de norm van 100 kolonie vormende eenheden legionellabacterie, dan spreekt men van een normoverschrijding. Vervolgens wordt onderzocht om welke variant van legionella het gaat, een zogeheten serotypering.

Zijn de uitslagen bij ons bekend dan nemen wij contact met u op en zullen u bij eventuele vervolgstappen begeleiden. Bent u nieuwsgierig naar onze prijs? Neem dan contact met ons op en geef het aantal monsters aan zodat wij u een prijs kunnen berekenen. U kunt ons tevens bellen op 085 2735842. 
 

Direct contact met aquavisie

 
 

Referenties

ITN Bastion Hotelgroep Exmar
URS Portaal Gemeente Almere
Woonbedrijf Eindhoven Patrimonium Woning stichting Horsetellerie
De Wiemsel Liander Gemeente Neerijnen
Accres Isala klinieken Gemeente Rijnwaarden
Gemeente de Ronde Venen De Groot Groep BAM
Oldenzaal blygold
 

Zó Kan Het Ook!

 
 
   
© Aquavisie |Disclaimer |Sitemap |Privacy |Links