legionella beheer bij gemeenten

Gemeenten beheren vaak een groot aantal verschillende panden: Brandweerkazernes, sportaccommodaties, zwembaden, het zijn slechts een aantal voorbeelden. Bij veel van deze locaties heeft u te maken met een zogenoemde legionella zorgplicht, maar wat houdt deze zorgplicht nou daadwerkelijk in? Wat bent u verplicht en wat niet?  Wettelijk bent u niets verplicht! Toch merken wij dat gemeenten vaak een morele verplichting voelen. 


Niet zo gek natuurlijk, u wilt de veiligheid van uw inwoners borgen en problemen voorkomen. De combinatie tussen de “vrije wetgeving” en de morele verplichting zorgt dan ook vaak voor verwarring.  Wij hebben geruime ervaring bij gemeenten en lossen deze problemen graag voor u op. Dat kan op verschillende manieren, wij gaan met u in gesprek over uw prioriteiten en nemen u vervolgens bij de hand.

 

Tevens organiseren wij met enige regelmaat bijeenkomsten over legionella beheer bij sportaccommodaties speciaal voor gemeenten. Tijdens deze bijeenkomsten brengen wij de gemeenten bij elkaar en gaan met elkaar in gesprek over de mogelijkheden en problemen waar u tegenaan loopt.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op het volgende nummer 085 2735842.

 

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in

Risicoanalyse legionella

legionella monstername

Digitaal logboek

  
 

Direct contact met aquavisie

 
 

Referenties

ITN Bastion Hotelgroep Exmar
URS Portaal Gemeente Almere
Woonbedrijf Eindhoven Patrimonium Woning stichting Horsetellerie
De Wiemsel Liander Gemeente Neerijnen
Accres Isala klinieken Gemeente Rijnwaarden
Gemeente de Ronde Venen De Groot Groep BAM
Oldenzaal blygold
 

Zó Kan Het Ook!

 
 
   
© Aquavisie |Disclaimer |Sitemap |Privacy |Links