Risicoanalyse Legionella

Om te weten of uw gebouw een risico op legionellabesmetting heeft, dient een risicoanalyse van het installatiewerk plaats te vinden. 


Wanneer wij een risicoanalyse van uw bouwkundige leidingwater installatie uitvoeren onderzoeken wij onderdelen als temperatuur, doorstroming en installatiewerk.

De resultaten van deze legionella risicoanalyse  verwerken wij in een map. In deze map vindt u een legionella risicoanalyse en een legionella beheersplan. In dit beheersplan wordt omschreven waar en hoe u de beheersmaatregelen moet uitvoeren. Onze mening is echter dat er zo min mogelijk kosten gemaakt moeten worden voor legionella beheersing. Wanneer wij mogelijkheden zien om te besparen met alternatieve technieken zullen wij deze aanraden. Op deze manier kunt u zich focussen op uw werk en speelt legionella beheersing geen rol meer.

 

Een risicoanalyse is alleen verplicht voor prioritaire instanties. Voorbeelden van prioritaire instanties zijn: Zwembaden, hotels, ziekenhuizen, zorgcentra, asielzoekerscentra, gevangenissen, bed and breakfasts met meer dan 5 slaapplaatsen etc.

 

Wij bieden de mogelijkheid uw beheersplan te digitaliseren. Digitalisering heeft veel voordelen ten opzichte van een papieren beheersplan. Bekijk de film aan de rechterzijde van het scherm om kennis te maken met ons digitale logboek.  

 

Wilt u meer weten over een risicoanalyse legionella neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Contact opnemen kan via het contactformulier of door te bellen met 085 2735842

 

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in

Digitaal logboek

Ultrafiltratie

Koper zilver ionisatie 
 

Zó Kan Het Ook!

 
 

Direct contact met aquavisie

 
 

Referenties

ITN Bastion Hotelgroep Exmar
URS Portaal Gemeente Almere
Woonbedrijf Eindhoven Patrimonium Woning stichting Horsetellerie
De Wiemsel Liander Gemeente Neerijnen
Accres Isala klinieken Gemeente Rijnwaarden
Gemeente de Ronde Venen De Groot Groep BAM
Oldenzaal blygold
 
   
© Aquavisie |Disclaimer |Sitemap |Privacy |Links