Kennisdeling

Mede door de uitbraak van de legionellabacterie tijdens de bloemenflora in Bovenkarspel is er een hoop veranderd in Nederland. In zeer korte tijd is er wetgeving ontstaan en zijn er veel producenten opgestaan. Doordat angst lange tijd regeerde hebben veel bedrijven (vaak onnodig) veel geld uitgegeven aan het legionella beheer.


Mede door deze hectische tijd is het vertrouwen in de branche gekelderd en zijn bedrijven op hun hoede voor herhaling van zetten. AquaVisie staat voor openheid en transparantie en wil graag deze kennis met u delen. Wij zijn een legionella adviesbureau met een zeer uitgebreide kennis van de huidige mogelijkheden.  Deze kennis willen wij met u delen, zodat u weet wat de mogelijkheden zijn, maar ook wat de problemen zijn.

 

Deze kennis delen wij met u door het organiseren van seminars, deze vinden in het hele land plaats. Wij brengen de verschillende branche specifieke problemen in kaart en gaan de discussie met u aan. U weet namelijk het beste waar het probleem zit. Wij merken dat wij op deze manier duidelijkheid kunnen scheppen.

 

Tot op heden hebben wij geregeld bijeenkomsten georganiseerd voor gemeenten, de zorgplicht stond hierin centraal. Tevens zijn er bijeenkomsten georganiseerd voor zorginstellingen. Door het gesprek aan te gaan met collega partijen en onze professionals wordt er veel duidelijkheid geschept!

 

Bent u geïnteresseerd in een seminar, loopt u tegen een specifiek probleem aan? Neem dan gerust eens contact met ons op. U kunt ons bereiken op het volgende nummer 085 2735842 of door ons contactformulier in te vullen.     
 

Direct contact met aquavisie

 
 

Referenties

ITN Bastion Hotelgroep Exmar
URS Portaal Gemeente Almere
Woonbedrijf Eindhoven Patrimonium Woning stichting Horsetellerie
De Wiemsel Liander Gemeente Neerijnen
Accres Isala klinieken Gemeente Rijnwaarden
Gemeente de Ronde Venen De Groot Groep BAM
Oldenzaal blygold
 

Zó Kan Het Ook!

 
 
   
© Aquavisie |Disclaimer |Sitemap |Privacy |Links