Meer informatie
085 - 273 58 42

legionella beheer bij woningcorporaties

Woningcorporaties, hinken vaak op twee gedachten. 

 

Het maatschappelijke karakter van de woningcorporatie in combinatie met de onduidelijkheid van delegionella wetgeving, maakt het lastig om beleid te maken. Het leeuwendeel van de woningvoorraad valt onder de zorgplicht, maar hoever gaat u in deze zorgplicht?

 

Het is noodzakelijk om hiervoor duidelijk beleid op te stellen. Samen met u kunnen wij onder andere beleidsplannen schrijven om helderheid te krijgen in legionellabeheer. Daarnaast leveren wij vaak een flinke kostenbesparing door slimme en creatieve oplossingen aan te dragen die het legionellabeheer eenvoudiger en veiliger maken. Al deze oplossingen zijn goedgekeurd door de Inspectie Leefomgeving en Transport (voormalig VROM). 

 

Maar wij kunnen u uiteraard ook helpen wanneer u eigenaar bent van een pand met prioritaire functie bijvoorbeeld een  zorginstelling. AquaVisie kan bemonsteringen organiseren maar kan ook voor een risicoanalyse leveren. Wij hebben alle capaciteiten in huis om uw woningcorporatie te adviseren en te ondersteunen.

 

Wilt u weten wat wij nog meer voor woningcorporaties doen? Laat uw gegevens achter op ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op 085 2735842.

 

Wellicht bent u ook geinteresseerd in

legionellapreventie

legionella filter

UVC Titanium OxideMeer informatie over

Regievoering legionellabeheer

Met legionella regie belanden zaken niet meer tussen wal en schip! Lees meer

Risicoanalyse Legionella

Om te weten of uw gebouw een risico op legionellabesmetting heeft, dient een risicoanalyse van het installatiewerk plaats te vinden. Lees meer

Chemisch reinigen

Wat moet u doen als er legionella aangetroffen wordt? Lees meer

Legionella

Legionella zegt een hoop mensen wel iets, maar waar bevindt de bacterie zich en hoe groeit hij? Lees meer