Meer informatie
085 - 273 58 42

Risicoanalyse Legionella

Om te weten of uw gebouw een risico op legionellabesmetting heeft, dient een risicoanalyse van het installatiewerk plaats te vinden. 

 

Wanneer wij een risicoanalyse van uw bouwkundige leidingwater installatie uitvoeren onderzoeken wij onderdelen als temperatuur, doorstroming en installatiewerk.

De resultaten van deze legionella risicoanalyse  verwerken wij in een map. In deze map vindt u een legionella risicoanalyse en een legionella beheersplan. In dit beheersplan wordt omschreven waar en hoe u de beheersmaatregelen moet uitvoeren. Onze mening is echter dat er zo min mogelijk kosten gemaakt moeten worden voor legionella beheersing. Wanneer wij mogelijkheden zien om te besparen met alternatieve technieken zullen wij deze aanraden. Op deze manier kunt u zich focussen op uw werk en speelt legionella beheersing geen rol meer.

 

Een risicoanalyse is alleen verplicht voor prioritaire instanties. Voorbeelden van prioritaire instanties zijn: Zwembaden, hotels, ziekenhuizen, zorgcentra, asielzoekerscentra, gevangenissen, bed and breakfasts met meer dan 5 slaapplaatsen etc.

 

Wij bieden de mogelijkheid uw beheersplan te digitaliseren. Digitalisering heeft veel voordelen ten opzichte van een papieren beheersplan. Bekijk de film aan de rechterzijde van het scherm om kennis te maken met ons digitale logboek.  

 

Wilt u meer weten over een risicoanalyse legionella neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Contact opnemen kan via het contactformulier of door te bellen met 085 2735842

 

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in

Digitaal logboek

Ultrafiltratie

Koper zilver ionisatieMeer informatie over

Regievoering legionellabeheer

Met legionella regie belanden zaken niet meer tussen wal en schip! Lees meer

Risicoanalyse Legionella

Om te weten of uw gebouw een risico op legionellabesmetting heeft, dient een risicoanalyse van het installatiewerk plaats te vinden. Lees meer

Chemisch reinigen

Wat moet u doen als er legionella aangetroffen wordt? Lees meer

Legionella

Legionella zegt een hoop mensen wel iets, maar waar bevindt de bacterie zich en hoe groeit hij? Lees meer