Meer informatie
085 - 273 58 42

Marine & Offshore

Aan boord van schepen en boorplatforms heersen vaak hoge temperaturen. Daar komt bij dat water vaak gebunkerd wordt aan de wal. Dit water bevat bacteriën die zich makkelijk kunnen vermenigvuldigen.

 

AquaVisie maakt gebruik van diverse erkende technieken die ervoor kunnen zorgen dat u veilig water levert aan de bemanning.

Door inzet van onze rondpompsystemen kunnen wij gebunkerd water permanent 'schoon' houden, zonder vervelende geur of smaak klachten. Ook voor schepen met Verdampers of RO installaties bieden wij apparatuur die het water gegarandeerd schoon houdt van bacteriën. Tevens bieden wij anti-fouling apparatuur aan die het koelwater van het schip vrijhoudt van fouling en verrichten wij analyses van het drinkwater van schepen die over de hele wereld gesitueerd zijn.

Wilt u meer weten over wat wij voor de marine & offshore branche kunnen betekenen, neem dan even contact met ons op via ons contactformulier of bel 085 2735842.Meer informatie over

Regievoering legionellabeheer

Met legionella regie belanden zaken niet meer tussen wal en schip! Lees meer

Risicoanalyse Legionella

Om te weten of uw gebouw een risico op legionellabesmetting heeft, dient een risicoanalyse van het installatiewerk plaats te vinden. Lees meer

Chemisch reinigen

Wat moet u doen als er legionella aangetroffen wordt? Lees meer

Legionella

Legionella zegt een hoop mensen wel iets, maar waar bevindt de bacterie zich en hoe groeit hij? Lees meer